ONTMOET ONZE CHALLENGERS

Chloé Munier

“De gedeelde noemer van CSC : Enthousiasme en drive voor cybersecurity”

 • Meer over Chloé Munier

  Ik vind het ontzettend leuk organisaties te helpen met cybersecurity en privacy vraagstukken. Vandaag kan ik een privacy statement opzetten terwijl ik morgen een risicoanalyse moet uitvoeren. Het maakt mijn werk dagelijks divers en uitdagend. Cyber Security Challengers geeft hier ruimte voor en investeert naast vak inhoud ook in mijn persoonlijke ontwikkeling. We zijn een fijne mix aan collega’s die elkaar helpen, support geven en veel leren van elkaar. De gedeelde noemer: enthousiasme en drive voor cybersecurity.

  We hebben een platte organisatiestructuur met ruimte voor initiatieven. Naast het helpen van klanten, zijn we als jong bedrijf nog volop in ontwikkeling. Het is tof om samen deze toekomst vorm te geven en hier deel van uit te maken.

Imme Jane Brand

“Het onderlinge vertrouwen en de gedeelde passie van collega’s”

 • Meer over Imme Jane Brand

  In mijn looppad als consultant raakte ik op zoek naar een omgeving waar ik mij op het belangrijkste kon focussen: werkgeluk en passie.
  Bij Cyber Security Challengers ligt de nadruk op het ontwikkelen van jezelf als consultant in de opdrachten die je energie geven en het brengen van echte toegevoegde waarde voor klanten. CSC is een organisatie waar mensen werken die oprechte passie hebben voor het vak en zich vanuit die passie inzetten om klanten te helpen. Hier bouwen we met elkaar aan de toekomst, zowel voor organisaties als voor onszelf.

Frits Grotenhuis

“”Voor mij ademt CSC passie en een gezamenlijke ambitie””

 • Meer over Frits Grotenhuis

  Cyber Security Challengers is een security-organisatie die het anders doet. Met meer eigen verantwoordelijkheid, maar waar vertrouwen, gelijkwaardigheid en werkplezier centraal staan. Dat is een visie waarin ik geloof. CSC ademt passie en gezamenlijke ambitie, maar met tegelijkertijd de flexibiliteit en betrokkenheid om dit te kunnen combineren met je privéleven. Dit bedrijf begrijpt dat je alleen professioneel kunt groeien als je daar als persoon ook de ruimte voor krijgt. Zo houden we het niet alleen leuk en flexibel, maar kunnen we ook het beste bieden voor de klant.

Max de Ringh

“Vertrouwen, elkaar helpen en actieve begeleiding”

 • Meer over Max de Ringh

  Ik ben onderdeel van een team dat gedreven wordt door vertrouwen en elkaar helpen. Als young professional kan ik bij Cyber Security Challengers rekenen op actieve begeleiding, zodat ik mijn vaardigheden ontwikkel en vol vertrouwen aan de slag ben. Het voelt als een hecht team waar we samen lachen en van elkaar leren. 

Pascal van Rossem

“Thuiskomen, zo voelt dit voor mij. “

 • Meer over Pascal van Rossem

  Een groep fijne collega’s, die naast een enorme berg kennis, kunde en ervaring, samen een geweldig bedrijf nog beter willen maken.  

  Iedereen mag er zijn, word gezien en gehoord. Je helpt mee de koers van het bedrijf bepalen. Je eigen koers bepaal je zelf, de vrijheid om die in te richten heb je.  

  Eigenlijk is het gewoon ons bedrijf. Thuiskomen, zo voelt dit voor mij. 

Lars Ploeg

“Met het vertrouwen wat je bij CSC krijgt worden collega’s al snel echte vrienden.”

 • Meer over Lars Ploeg

  In mijn carrière zocht ik naar vertrouwen, zelfstandigheid, ruimte voor ontwikkeling en interessante opdrachtgevers. In de snel ontwikkelende wereld leek dit een eindeloze zoektocht, tot Cyber Security Challengers werd opgericht. Deze organisatie is een verzamelplek van mensen met passie, ambitie en een visie. Met een menselijke maat en empathie voor elkaar voelt CSC als een hechte familie. Door onze passie met elkaar te delen, is deze plek ontzettend waardevol voor mij! 

Erik Post

Erik Post

“Een is geen, samen sta je sterk”

 • Meer over Erik Post

  Kernwaarden van CSC zijn zingeving, autonomie en vakmanschap. Deze waarden gelden voor mij niet alleen voor ons bedrijf. Ik voel me er ook persoonlijk mee verbonden. Samen met mijn geweldige collega’s zet ik me dagelijks met veel passie en plezier in om onze klanten te helpen en deze waarden waar te maken. CSC heeft geen management en staf, dus je mag veel zelf regelen en bedenken. Je doet dit nooit alleen – we werken altijd samen.